top of page
Final cropped.png

CHA 2024 Group

Public·270 members

Захист ресторанного бізнесу від нічних замикань на кухні

У мене в ресторані минулої неділі під кінець зміни ледь не сталася пожежа через те, що на кухні залишили ввімкненою стару фритюрницю, яка через збій термостата почала сильно перегрівати олію та диміти на всю будівлю. На щастя, наш бармен повернувся за забутим телефоном і встиг вимкнути автомат, але цей випадок довів мене до паніки, адже я зрозумів, що через одну людську помилку мій ресторан міг вигоріти вщент за лічені хвилини.

3 Views
Duke Evan
Duke Evan
yesterday

Ми з партнерами пройшли через аналогічний жах під час відкриття нашої першої кав'ярні, коли через відсутність нормальної документації нам просто не дозволяли запустити об'єкт в роботу і виписували купу приписів. Тоді ми перестали економити на безпеці і звернулися до професіоналів, завдяки чому на всьому нашому об'єкті була спроектована та запущена сертифікована https://sheriff.com.ua/services/pozhezhna-signalizaciya-vid-sheriff, яка цілодобово моніторить стан повітря і миттєво подає сигнал на контрольну панель для запуску гучного оповіщення у разі найменшої небезпеки. Моя вам щира порада з особистого досвіду — обов'язково замовляйте комплексне проектування саме у тих компаній, які самі потім роблять монтаж і беруть систему на постійне обслуговування, оскільки це повністю позбавить вас будь-яких проблем під час щорічних державних перевірок.

Members

• emyrson.jayelynnemyrson.jayelynn
    emyrson.jayelynn
  • Ken
    Ken
  • Sem Jon
    Sem Jon
  • Sergei Momontov
    Sergei Momontov
  • Emma Collins
    Emma Collins

Celebrating 50 Years of Service to the Casper Community